„Честито Рождество Христово!Нека има здраве, топлина в домовете ни и

...
„Честито Рождество Христово!Нека има здраве, топлина в домовете ни и
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Колкото и да е трудно, можем заедно да се справим с всички предизвикателства

„ Честито Рождество Христово!

Нека има здраве, топлота в домовете ни и благополучие по българската земя.

Колкото и да е мъчно, можем дружно да се оправим с всички провокации “.

Това написа ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във Facebook във връзка Рождество Христово.

Тя даде и извънредно изявление за партийната телевизия БСТВ. "Бих желала да поздравя българите за характера, за силата им. Да им пожелая да бъдат здрави и да имат кураж. Това ни би трябвало. Знам, че е мъчно и че всяко семейство изпитва усложнения в тази обстановка. Вярвайте в личната си мощ. Ако нещо ще се промени, то зависи от всеки от нас. Горе главите, кураж. Бъдете здрави. Всичко останало можем и ще създадем дружно. С грижа за хората и предпочитание за по-добър живот. Бъдете здрави и смели, всичко ще бъде наред ", обърна се водачът на социалистите към всички сънародници у нас и по света.

По-нататък тя разкри себе си като човек и зад политиката. Нинова повдигна завесата за първи път от персоналния ѝ живот, за който е известно, че не приказва постоянно пред необятна аудитория.

Корнелия Нинова разказа уюта на детството си и показа забавни линии, свързани с обичаните ѝ занимания - както в отминалите години, по този начин и към сегашния миг. "Има плюсове и минуси на метода, по който порастват в този момент децата. Аз си припомням гроздобера, откритото небе и звездите по пътя рано заран. Зимните ни занимания, шейните на хълма в Мизия ", описа тя.

Нинова с болежка намерено приказва за разочарованията от измените, само че и за мястото на любовта и вярата, които тя дефинира като първостепенни полезности в живота. Председателят на Българска социалистическа партия бе откровена за фамилията, заниманията, за музикалните и литературните си желания.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР