Честито на Възраждане“, на БСП, ние се отървахме от ПП-ДБ,

...
Честито на Възраждане“, на БСП, ние се отървахме от ПП-ДБ,
Коментари Харесай

Честито! Очакват ни поне още 5-6 нови служебни правителства, обяви Борисов

Честито на „ Възраждане “, на Българска социалистическа партия, ние се отървахме от ПП-ДБ, разгласи Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е безапелационен, че в идващото Народно заседание опцията за партньорство с някоя от актуалните партии в Народното събрание, е доста дребна.

" Искам да поздравя сътрудниците от " Възраждане ", ПП-ДБ и Българска социалистическа партия за новата коалиция дружно с Има Такъв Народ. Те ме улесняват доста, че повече няма да има въпроси нито за Движение за права и свободи, нито за Политическа партия, нито за сглобки. Мисля, че най-малко 5-6 служебни държавни управления ще се изредят още, само че ще направя нещо, с което ще срещна всички евроатлантически сътрудници през днешния ден, с цел да може да стане ясно за какво в България поради тези хора употребяваме единствено съветски нефт и газ ", разгласи Борисов, след като депутатите събраха кворум и съвещанието потегли, а дружно с това и свалянето на ръководителя на Народно събрание Росен Желязков.

Той сподели претекстовете на ПП-ДБ за свалянето на Желязков. Носеше ги принтирани на хартия.

" Росен Желязков го одобриха на крайници в Народното събрание в Украйна. Срам за сътрудниците от ПП-ДБ. Лицемери. Вече си изяснявам Терзиев от Държавна сигурност, Модев и всичките. Росен Желязков ще пада, тъй като има план за предложение на нова помощ за Украйна, закона за Съдебната власт, за постройка на Конституционния съд, за домашното принуждение. Росен Желязков е отговорен, че ги е вкарал да се гледат бързо тези точки. Честито на „ Възраждане “, на Българска социалистическа партия, ние се отървахме от ПП-ДБ “, съобщи Борисов.



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР