Честито на ПП-ДБ-СС, които се наложиха над всички останали групи.

...
Честито на ПП-ДБ-СС, които се наложиха над всички останали групи.
Коментари Харесай

Григорова: Нинова управляваше с ПП-ДБ, тя предложи да изберем техен човек в СОС

" Честито на ПП-ДБ-СС, които се постановиха над всички останали групи. Избирателят не им даде правото да получат цялата власт, както на национално, по този начин и на локално равнище. Но блокажът, който постановиха в София, доведе до това другите групи да търсят вид да излязат от рецесията, провокирана от жълтопаветниците ".

Това съобщи Ваня Григорова пред БНР след сложния избор на ръководител на СОС. След 3-месечен блокаж Столичният общински съвет избра Цветомир Петров от обединението " Продължаваме промяната - Демократична България - Спаси София ".

" Аз не гласувах ", показа обаче Григорова. 

Тя разгласи, че не знае кои членове на Българска социалистическа партия в Общинския съвет са подкрепили кандидатурата. Но във връзка рецензиите на Корнелия Нинова към тази поддръжка, тя съобщи:

" Госпожа Нинова ръководи точно с тези партии – Политическа партия и Демократична България. Когато стартира блокажът в СОС, настояваше най-възрастният общински консултант да поеме ръководството на съвещанията, а това е Грети Стефанова, която е от Демократична България. Не разбирам нейните опасения, че членове на Българска социалистическа партия са дали своят вот за ПП-ДБ-СС “.

Григорова счита, че не е належащо Петров да остава на поста чак до месец юли. " До 15 февруари би трябвало да се гласоподава бюджета на Столична община. След това - икономическата рамка по превоза. Имаме и дефицит на средства за опазване на здравето. В рамките на март може да гласуваме всички тези основни документи и да продължим дебатите до каква степен законно е това ръководство ".

Ваня Григорова счита, че може да има сделка сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ-СС.

" Неразбираемо е за какво след декларираните планове на господин Борисов, че партията му е подготвена за последващи избори и изказванията, че няма да поддържа ръководител, през днешния ден се оказа, че избират да изберат представители на ПП-ДБ-СС. Единственото пояснение е, че София беше пленник на масата на ротацията. След като са се разбрали на национално равнище, към този момент е време да върнат жеста на столично ".

Тя се оплака, че няма задоволително информация, с цел да бъде дискутиран бюджетът. " Това не сочи за по-различен метод от този, който се прилагаше по време на ръководството на ГЕРБ. Група, която не дава данни за общинските сдружения, не може да твърди, че е опция на модела, който се прилагаше. Те са продължение “. 

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР