Честито, другари! Докато още не ви е спаднала ерекцията от

...
Честито, другари! Докато още не ви е спаднала ерекцията от
Коментари Харесай

Убиха го! Празните ли се в гащите, рашистки уроди?

Честито, приятели! Докато още не ви е спаднала ерекцията от фундаменталното изявление на Владимир Путин с Тъкър Карлсън и ни споходи нова оргазмична наслада. Неонацистката свиня Алексей Навални е мъртъв. Един дребен, 50-ина килограмов мъртвец – една огромна крачка към православния мир, към международната доминация на евразийското пространство, към гибелта на англо-саксонската джендър идеология. Да се изпразним заедно в гащите!

Владимир Владимирович, този другояче спокоен и балансиран бранител на интернационалното право и джентълменските съглашения, ликвидира брутално и скотски следващия си политически съперник. Знам, че това надали ще ви убеди, че в спретнатото костюмче от Детмаг не стои човешко създание, а същинско страшилище. Демон, сатрап, свиреп сериен палач от калибъра на Пол Пот, Адолф Хитлер или Ким Ир Сен. Защото сте прекомерно заети да си наливате следващата ерзац водка за наздраве и да се пипате неистово по набъбналите пишлета.

Ще ви напомня обаче няколко имена хей по този начин, за Бог да елементарни Алексей и за в допълнение въодушевление. Анна Политковская – дребна женичка на междинна възраст, дръзнала да проверява корупцията по високите етажи на Кремъл – разстреляна като куче на стълбите пред дома си. Александър Литвиненко, някогашен кагебист и критик на Путин, прогнил в пъклен страдания след доза полоний, задоволителна да убие половината население на Московска област.

Наталия Естемирова – чеченска правозащитничка, накълцана на части и поругана в канавка в родния Грозни. Борис Немцов, прострелян в тил на стотина метра от Кремъл, до момента в който приготвя антиправителствен протест. Пол Хлебников, основният редактор на Руския „ Форбс “, надупчен с дузина патрони поради опита си да наблюдава финансовите интервенции на околните до Владимирович олигарси.

Докато великият публицист Тъкър Карлсън, пред чиято храброст се прекланят през днешния ден дъревици и карбовчета, волгинчета и григоровки, си дрънкаше с Путин за историята на Съюз на съветските социалистически републики и маразматичните неточности на Брежнев в продължение на 3 часа, дали не можеше да му зададе един, единствено едничък въпрос за тези хора? Съвсем простичко е: Другарю Владимирович, за какво убивате съперниците си? Толкова. Майната им на напоителните монолози за инфлацията, за Китай, за Палестина. Най-нормалното, когато приказваш с един палач, е да го попиташ за какво убива.

Още ли смятате, че Западът е обзет от расистка русофобия, която показва руснаците като народ от назадничави плебеи, че Съединени американски щати желаят да разчленят страната и да плячкосат големите й запаси, да трансфорат децата й в скопени педерасти, да изпепелят Червения площад? Кому е нужно това – Путин ще го направи по-добре от всеки различен, като избие, изнасили, заточи и запуши устата на всеки здравомислещ собствен съгражданин, на всеки горделив руснак със сърце на родолюбец и демократ.

Защото през днешния ден не умря единствено Навални, отиде си част от сърцето на Русия. За да бъде сменено черната душа на едно страшилище.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР