Честит празник. Преди 137 години млади български политици са постигнали

...
Честит празник. Преди 137 години млади български политици са постигнали
Коментари Харесай

Кирил Петков обяви, че чува глас, който му шепне

" Честит празник. Преди 137 години млади български политици са постигнали една своя фантазия - Съединението на България ", това съобщи някогашният министър председател Кирил Петков, откакто сложи цветя на паметника на Стефан Стамболов в София, във връзка Съединението на България.

" Аз имам вяра, че България ще излезе цяла от сегашната рецесия. На мен глас ми шепне, че България ще влезе в едно безвредно и положително пристанище. Нека всички се надяваме, че това пристанище е пред нас ", съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната ", цитирайки думите на великия Стефан Стамболов.

" Аз по тази причина одобрявам толкоз този празник, тъй като на него сме посочили, че България сама може да начертава личната си орис, че може да бъде безусловно самостоятелна от великите сили и че ориста на България е в ръцете на България. Нито една непозната страна няма право да се меси в историята на България, която би трябвало дружно да напишем ", сподели Петков в отоговор на въпрос какъв брой идеята единна България зависи от непознати страни сега.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР