“Честит празник на виното Трифон Зарезан и на любовта Свети

...
“Честит празник на виното Трифон Зарезан и на любовта Свети
Коментари Харесай

Нинова заряза лозята

“Честит празник на виното Трифон Зарезан и на любовта Свети Валентин. Нека е плодотворна годината и плодовита българската земя. На всяка българска софра да има хубаво българско вино. Да се усили и износът. Нашите виновност са ценени и търсени в света. Поздравявам винопроизводителите, те могат да разчитат на поддръжката на страната. На всички българи поисквам здраве и да пазим традициите.” Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия, вицепремиер и министър на стопанската система и промишлеността Корнелия Нинова в Лесново по покана на локални поданици.

Там тя заряза ритуално лозите за празника на виното Трифон Зарезан.

На срещата участваха регионалният шеф на София-област Иван Иванов, депутатът на левицата от региона Иван Ченчев, заместник-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров, общинският консултант от Елин Пелин Валери Брънзалов, както и ръководителят на БСП-Елин Пелин Антоанета Драганова.
 На Трифон Зарезан Корнелия Нинова заряза ритуално лозите в Лесново
Нинова изрази поддръжката си за кандидат-кмета на Лесново, подсилен от Българска социалистическа партия Цветко Цветков, който също участва на срещата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР