Чешката компания Avast Software напълно напусна руския пазар. Това означава,

...
Чешката компания Avast Software напълно напусна руския пазар. Това означава,
Коментари Харесай

Програмите Avast и CCleaner вече не работят в Русия и Беларус

Чешката компания Avast Software изцяло напусна съветския пазар. Това значи, че продуктите на компанията като антивирусната Avast и AVG, както и програмата за разчистване и усъвършенстване на системата CCleaner, към този момент няма да работят в страната. Потребителите на продуктите на Avast ще би трябвало да преминат към различни решения от други производители или да търсят способи да заобиколят блокирането.

Напускането на Avast Software стана видимо на 29 януари, когато потребителите в Русия оповестиха, че мобилните и настолните приложения на Avast са спрели да действат. При опит за пускане на антивирусната стратегия Avast се появява следното известие. „ За страдание, този артикул не се поддържа в настоящото ви местонахождение “, което демонстрира, че тя не се поддържа в района.

Освен това за съветските консуматори е блокиран достъпът до уебсайтовете на Avast и AVG. Припомняме, че Avast разгласи желанието си да напусне съветския пазар през март 2022 година. Представителите на компанията към момента не са коментирали цялостното прекъсване на нейните артикули. На страницата за техническа поддръжка обаче има информация по този въпрос.

„ Поради наредбите за експорт, свързани с неотдавнашните събития, не можем да предоставяме нашите услуги и поддръжка на потребителите в Русия и Беларус. Ако сте сегашен консуматор и употребявате нашите артикули, някои от техните функционалности може да не работят или да се появят неточности при потреблението на нашите услуги и стратегии. Извиняваме се за породените неудобства и ви благодарим, че сте наши клиенти. “

се споделя в изказване на Avast
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР