Червено вино и бяла средиземноморска риба опита в столицата холивудският

...
Червено вино и бяла средиземноморска риба опита в столицата холивудският
Коментари Харесай

Джери Брукхаймър в София

Червено вино и бяла средиземноморска риба опита в столицата холивудският продуцент Джери Брукхаймър, видя на място „ Телеграф “, представен от БЛИЦ. Американецът, под чието име стоят едни от най-касовите кинохитове на всички времена като „ Карибски пирати “, „ Флашданс “ и „ Топ Гън “, е в София за подготовката за фотоси на нов филм и съвсем всяка вечер може да бъде засечен из елитни столични заведения за хранене, написа Телеграф.бг.

Джери Брукхаймър е в София дружно с втората си брачна половинка Линда. Двамата са извънредно възпитани и благи и не обичат да се набиват на очи. Джери и Линда към този момент имаха опция и да се разходят из София и да прегледат най-големите забележителности. Столицата ни им харесвала доста.

Въпреки че пробвали български обичайни ястия, двамата избират да употребяват европейска кухня. Това хапнали и в ресторанта на някогашния брачен партньор на Мариана Попова – Ханес.

На финала на вечерта звездното семейство се снима с екипа на заведението и готвачите, които поздравиха за вкусната храна. Извън снимачната площадка и светлините на прожекторите продуцентът и брачната половинка му водят спокоен живот в ранчото си в град Бардстаун, щата Кентъки.

На родна земя Брукхаймър ще снима филм на „ Дисни “ през лятото. За него се търсят статисти, като кастингът ще бъде през днешния ден пред НДК.

Лентата носи заглавието Young Woman and the Sea и ще споделя историята на първата жена, преплувала Ламанша.

Брукхаймър е роден в Детройт, Мичиган, в фамилията на еврейски имигранти от Германия. Посещава гимназията Мъмфорд в Мичиган и приключва с бакалавърска степен по логика на психиката в университета в Аризона.

Запален по филмите още от дребен, Брукхаймър има интерес към фотографията и не пропуща опция да снима. След колежа се реалокира в Ню Йорк, където работи в рекламна организация.

След време почнал да се занимава с продуциране на реклами, откакто не получил опция да направи филм. Впоследствие се преместил в Лос Анджелис.

През 1997 Брукхаймър се ориентира и към малкия екран, правейки няколко полицейски драми, най-успешна от които „ От мястото на престъплението “. Продуцира и американското риалити шоу „ Шеметна конкуренция “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР