Червените паднаха в последното предизвикателство в Кухнята на Ада“ и

...
Червените паднаха в последното предизвикателство в Кухнята на Ада“ и
Коментари Харесай

Неприятности за Червените в Hell’s Kitchen. Кой провали шеф Ангелов

Червените паднаха в последното предизвикателство в „ Кухнята на Ада “ и загубата ги изпрати на директни номинации, в които Мариела и Виктория се подредиха с оранжеви престилки до Андреа от Синия тим. Въпреки безупречното показване на Янита денем, тя беше номинирана директно след вечерната резервация. 

През деня Червените готвиха за куртките си с обичаните артикули на началник Ангелов, които трябваше да са основните герои в чиниите им. Нестандартните техните на готвене бяха разпределени сред играчите от Синята конкуренция, която реши да бъде благосклонна към Мариела и Янита заради поддръжката от страна на Мартин и Денислав. Шефът уточни чинията на Мариела за цялостна нула, а тази на Янита за същински кулинарен шедьовър, като най-после Мариела и Виктория бяха номинирани.

Ресторантът отвори порти и вечерята започва сполучливо за готвачите от двата тима, само че не след дълго мечешките услуги на Валентина в желанието си да огрее на всяка станция започнаха да дърпат Червения тим обратно. Шеф Ангелов направи опит да промени това и се довери изцяло на Валя, като повери Червената кухня напълно в нейни ръце, само че нещата още веднъж не потръгнаха и те загасиха печките. Разминаването сред Николай и Денислав и езиковата преграда сред Камен и Андреа не попречиха на Сините да приключат резервацията си, като също така поеха и поръчката на VIP гостите на Червената кухня. В общежитието дамите се справяха тежко с провалянето, което докара до сълзите на Анелия и виковете сред Валентина и Янита. На номинациите Янита смени алената си куртка и оранжева престилка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР