Червени рози, шоколадови бонбони и парфюм. Забравете за това клише!

...
Червени рози, шоколадови бонбони и парфюм. Забравете за това клише!
Коментари Харесай

Боклуците стават хит за подарък на Свети Валентин

 Червени рози, шоколадови бонбони и парфюм. Забравете за това факсимиле! На Свети Валентин може да изненадате обичаната си жена с... отпадъци. Все по-нестандартни хрумвания за дарове навлизат в родния пазар и в случай че желаете ексцентричен подарък, имате доста благоприятни условия за това, сподели изследване на " България Днес ". В шлагер тази година се трансформират боклуците, на които е вдъхнат втори живот. В онлайн пространството се оферират букети от боклуци и картини от пластмасови бутилки и капачки. Цените варират съгласно размера и изобретателността на създателя, само че за 30-ина лв. можете да получите чалнат подарък и да накарате обичаната си жена да ококори очи. В букетите се употребяват тел и остарели предмети, които деликатно се оформят. Не са за пропускане и букетите, в които вместо цветя се употребяват чесън, люти чушки и лимони. Хем красиво, хем ухае.

Старание има и при картините - там всеки отпадък се лепи, с цел да се получи изображение, по този начин цената е по-висока, от време на време и до 200 лв.. Най-често се продават картини с пейзажи и женски лица, само че в интернет несъмнено имате огромен избор, в случай че намерите време да се поровите по-старателно.

Извадите ли 50-ачка, несъмнено ще спечелите женското сърце. За толкоз пари можете да поръчате жива картина и да оберете всички точки. В рамката са събрани скандинавски мъх, цветя и билки, които са живи. Растенията се подреждат по този начин, че да оформят изображение, и имат относително дълъг живот преди да увехнат. Задължително изискване е картината да се сложи на добре осветено място, да стои надалеч от отоплителни уреди и в помещението да има относително добра мокрота. Накратко - това е като букет, който си слагаш на стената.

Авторите на сходни творби на изкуството нормално работят с подготвени модели, само че в случай че желаете да ви създадат нещо особено, можете да го обсъдите с тях, само че цената се се увеличи.

Ако нямате чак толкоз възторг, бутилка роза и бутилка алено вино отново правят работа, само че не е ясно по какъв начин ще реагира дамата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР