Чернокожият татко беше възпрепятстван да купи боя за четиригодишното си

...
Чернокожият татко беше възпрепятстван да купи боя за четиригодишното си
Коментари Харесай

Черният татко беше „спрян да купува боя за сина си от персонала, предполагайки, че той ще я използва за графити“

Чернокожият баща беше възпрепятстван да купи багра за четиригодишното си момче, защото чиновниците допуснаха, че синът му ще „ употребява към графитите ".

Луис Грей споделя, че чиновниците в основаната в Кардиф Hobbycraft са " расово профилирани " и " отхвърлят услуга " за бащата, който се пробва да купи бои за сина си. Но личният състав твърди, че е предположил, че ще бъде употребен при „ случай на графити “. Магазинът упорства, че това е по този начин, тъй като той не може да даде документ за идентичност за артикул, обвързван с възрастта.

Г-н Грей споделя, че синът му се е надявал на кутия със спрей багра, с цел да покрие каската си за велосипед в „ нов цвят, който ще бъде като своя кумир ". Но в замяна на имейл с магазина за изкуства и занаяти Луис се оказа споделил, че магазинът е отказал покупката му, тъй като не може да даде персонална карта.

Говорейки с Daily Mail, господин Грей сподели: „ Бях пазаруване на спрей багра, с цел да напръскам по подигравка на ориста каската за велосипед на 4-годишното си дете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР