Черногорски гражданин на 41 години, идентифициран като Марко В. е

...
Черногорски гражданин на 41 години, идентифициран като Марко В. е
Коментари Харесай

Разстреляха брутално бандит пред жена му и децата СНИМКИ

Черногорски жител на 41 години, разпознат като Марко В. е бил грубо премахнат в Нов Белград, оповестява хърватският "Индекс ".



Докато стрелецът изстрелял смъртоносните изстрели по него, той седял в колата със брачната половинка си и чакал децата да изоставен учебно заведение, споделиха за сръбския Блиц поданици на прилежащи жилищни здания, където се е случило убийството.

Черногорецът пристигнал със фамилията си неотдавна от чужбина в Сърбия. Той нямал досие, само че сръбската полиция бе записала името му в оперативни разработки, които допускат, че е нарушител.



Местните поданици бяха изключително ужасени, че мъжът е бил погубен пред дамата и децата си.
„ В нашия квартал има доста нарушители, тъй че не съм сюрпризиран от тази разпродажба. Ужасно е обаче, че мъжът е погубен пред дамата и децата “, сподели един от наемателите на постройка наоколо до мястото на убийството.

„ Час след убийството брачната половинка му истерично крещеше да пристигна кола за спешна помощ, въпреки че лекарите към този момент бяха пристигнали и от дълго време записаха гибелта. Жената беше в сериозен потрес “, споделя жена, която била покрай мястото на убийството час след трагичния случай.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР