Черно море записа победа във втората си контрола за деня.

...
Черно море записа победа във втората си контрола за деня.
Коментари Харесай

Черно море записа втора победа за един ден, този път срещу Етър

Черно море записа победа във втората си контрола за деня. След като по-рано " моряците " победиха Созопол с 2:1 на стадион " Младост " довечера варненци се постановиха против Етър с 3:1 на стадион " Тича ".

Попаденията за " зелено-белите " осъществиха Васил Панайотов, Мазир Сула и Матиас Курьор.

В 11-ата минута Черно море поведе в резултата. Васил Панайотов от към 32 метра прати топката в горния десен ъгъл на Христо Иванов за 1:0.

Две минути по-късно Ангелов центрира от корнер в наказателното поле, където Живко Атанасов се извиси и стреля с глава, само че около вратата. В последната минута на първата част Мазир Сула от пряк-свободен удар повиши на 2:0. Преди да влети в мрежата топката се отклони от стената.

Черно море започва стремително второто полувреме и в границите на две минута пропусна да осъществя трети гол. В 51-вата минута обаче Матиас Курьор с доста техничен копващ удар направи класиката. В 56-ата минута Ангел Ангелов бе изведен самичък против вратаря и потърси далечния ъгъл, само че стреля около гредата.

В 80-ата минута след центриране от корнер Матиас Курьор се опита ефектно с пета да насочи топката в мрежата, само че не му се получи. Малко по-късно Галин Григоров записа ефектно избавяне след удар от отдалеченост.

В 88-ата минута Етър понижи резултата. С прекрасен обмислен удар Лилян Маринов осъществя за 3:1.
 Черно море надделя Созопол с 2:1 в първата си контрола за деня
Черно море надделя Созопол с 2:1 в първата си контрола за деня

Попаденията за " моряците " осъществиха Закария Беншаа и Алекс Фернандес
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР