Черно море Тича загуби със 101:105 след продължение от Шумен

...
Черно море Тича загуби със 101:105 след продължение от Шумен
Коментари Харесай

Черно море Тича загуби от Шумен след продължение

Черно море Тича загуби със 101:105 след продължение от Шумен във Варна в Националната баскетболна лига. Отборите изиграха забавен и оспорван мач, само че шуменци демонстрираха здрави нерви в края и измъкнаха успеха. Те не престават да са в дъното на класирането с 4 победи и 19 загуби, а варненци са пред тях с актив 6-16. В идващия кръг Шумен гостува на Берое, а Черно море – на Академик Пловдив, написа BGbasket.

Равностойна първа четвърт и висока ефикасност за двата тима доведоха до резултат 28:28. През втората част ванрнеци се откъснаха надалеч напред, само че серия от 16:2 за Шумен в края на полувремето приближи отбора единствено на две точки.

Темпото се резервира и след подновяването на играта, като домакините имаха лек превес и останаха напред и след 30 минути игра за 74:69. Малко след началото на заключителната десетка Шумен обърна, а доста равностойни минути до края доведоха до 90:90 и пет минути добавено време. Шумен поведе още при започване на продължението и не загуби самодейността до края на срещата, с цел да я завърши в своя изгода.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР