Черно море се класира за 1/8-финалите на турнира за Купата

...
Черно море се класира за 1/8-финалите на турнира за Купата
Коментари Харесай

Черно море на 1/8-финал в турнира за Купата след победа в Ихтиман

Черно море се класира за 1/8-финалите на шампионата за Купата на България след рутинна победа при гостуването си на Ботев Ихтиман с 3:0 в мач от 1/16-финалите, игран на стадион Ботев в Ихтиман. Попаденията за “моряците” осъществиха Мартин Минчев в 49-ата минута, Родриго в 78-ата и Патрик Андраде в 90-ата минути.

От първия съдийски сигнал “моряците” на Илиан Илиев упражниха напън, като сътвориха няколко рискове пред вратата на домакините, само че пропуснаха посредством Родриго, Мартин Минчев и Ндонгала. В 18-ата минута футболист на Ботев се отскубна самичък против вратаря Модраг Митрович, само че се засуети и притичалият капитан Стефан Станчев съумя да му я отнеме. В 40-ата минута Хантакиас засече с воле избита топка от дъгата на наказателното поле, кълбото рикошира в тялото на защитник и се удари в страничната греда.

В 49-ата минута Черно море откри резултата. Патрик Андраде центрира от корнер, а Мартин Минчев се извиси над всички и с глава вкара топката в мрежата на Ботев за 1:0. В 67-ата минута изстрел от надалеч затрудни вратаря на варненци, който бокира топката, а тя попадна във футболист на домакините. Той стреля от към точката на дузпата, само че настрана от вратата. Веднага по-късно Мартин Минчев опита неочакван изстрел от към 30 метра, само че топката мина около страничната греда. В 73-ата минута домакините останаха с човек по-малко.

Владимир Ценев удари с ръка Мартин Минчев в лицето при висока топка, а основният рефер му сподели втори жълт картон. В 75-ата минута Аристот Ндонгала засече центриране от корнер с глава, само че прати топката в напречната греда. 78-ата минута Родриго мина през няколко футболисти на домакините и с техничен удар по земя вкара втори гол. Веднага по-късно Патрик се разноски през защитата на Ботев и излезе самичък против вратаря, само че стреля в тялото му. Патрик Андраде направи резултата типичен с гол от границата на наказателното поле в 90-ата минута.

Съставът на Черно море: Миодраг Митрович, Стефан Станчев (к), Димитриос Хантакиас, Цветомир Панов, Фахд Актау, Патрик Андраде, Емил Янчев, Родриго, Мартин Минчев, Аристот Ндонгала, Жордао Кардосо (67-Денислав Ангелов).
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР