Черно море продължава подготовката си за домакинството на Лудогорец от

...
Черно море продължава подготовката си за домакинството на Лудогорец от
Коментари Харесай

Минчев и Ндонгала под въпрос за Лудогорец

Черно море продължава подготовката си за семейството на Лудогорец от 31-ия кръг на Първа професионална лига. Заниманието в сряда бе на стадион "Младост " и в него се включиха всички футболисти, в това число Мартин Минчев и Аристот Ндонгала, които обаче остават под въпрос за конфликта с първенците.

Двамата бяха с проблеми след срещата с Берое. Минчев се готви с фиксатор на рамото, който лимитира придвижването на ръката. Младият гений към момента усеща дискомфорт, само че той не му пречи да тренира. Аристот Ндонгала имаше проблеми в ходилото, само че към този момент се усеща по-добре и тренира наедно със своите съотборници. Двамата до последно ще са под въпрос за срещата с раградчани.

Двубоят сигурно пропуща Мирослав Енчев, който е осъден за аления картон в Стара Загора, както и контузеният Цветомир Панов. Аут са още Георги Божилов и Емил Янчев.

Срещата сред Черно море и Лудогорец е в петък от 18,15 часа на стадион "Тича " във Варна и ще може да бъде следена с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

Всряда младият гений Иван Дичевски чества рожден ден. Третият вратар на "моряците " навършва 18 години и по този мотив почерпи съотборниците си с торта. Веднага по-късно стражът отпътува с юношите старша възраст за Пловдив, където на следващия ден от 16,30 часа "моряците " играят с Ботев в мач от 24-ия кръг на Елитната група до 19 години.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР