Черно море постигна победа с 4:1 над Поморие в последната

...
Черно море постигна победа с 4:1 над Поморие в последната
Коментари Харесай

Черно море победи Поморие в последната си контрола

Черно море реализира победа с 4:1 над Поморие в последната си контрола преди възобновяването на шампионата. Домакините започнаха чудесно срещата и още в 11-ата минута можеха да открият резултата, само че след прехвърлящия удар на Радослав Василев топката се отби в напречната греда. В 15-aта минута вратарят на гостите Мартин Теменлиев сподели отличен инстикт и съумя да избие топката след рисково изпълнен директен свободен удар от Георги Илиев. В 18-aта минута Цветомир Панов бе изведен самичък против вратаря на гостите и стреля диагонално отдясно, само че стражът на Поморие избави.

В 20-aта минута Черно море откри резултата. Радослав Василев върна топката съвсем от аутлинията към връхлитащия Аристот Ндонгала, който с удар от няколко метра вкара за 1:0. В 42-aта минута бе най-чистото състояние за Поморие, когато Теодор Стефанов съумя да засече топката със странична ножица след центриране отдясно, само че тя попадна право в тялото на вратаря на домакините Иван Дюлгеров.

В 65-aта минута Поморие съумя да изравни резултата. Милен Танев извърши рисково директен свободен удар от към 20-тина метра и вкара за 1:1. Преди срещата бе формалното показване на тима на Черно море за пролетния дял от шампионата. В 84-aта минута Георги Божилов с удар по земя от към 15-16 метра съумя да вкара нов гол за Черно море - 2:1. В 87-ата минута вратарят на гостите Димитър Тодоров избави рисков удар на Васил Панайотов и мазета топката в корнер. След осъществяването на корнера Жоржиньо с глава вкара за за 3:1.

В 89-ата минута Петър Вуцов с прекрасен удар означи четвъртия гол за домакините и оформи крайното 4:1.

В първия пролетен кръг Черно море приема на стадион " Тича " ЦСКА-София.

Снимка: chernomorepfc.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР