Черно море победи Левски с 1:0 в първия пролетен кръг

...
Черно море победи Левски с 1:0 в първия пролетен кръг
Коментари Харесай

Черно море победи Левски с 6 свои юноши, 50% от играчите са школувани при моряците“

Черно море победи Левски с 1:0 в първия пролетен кръг на efbet Лига. Единственото попадение в мача осъществя Александър Василев през първото полувреме на срещата.

Любопитното е, че цели шест юноши, артикул от школата на " моряците ", взеха присъединяване при триумфа над " сините " на стадион " Ивайло " във Велико Търново. Четирима от тях започнаха като титуляри. Това са Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Велислав Василев и Атанас Илиев. След почивката в игра се появиха Даниел Димов и Николай Златев, написа " Vsport.bg ".
 Черно море победи Левски с 1:0 в efbet Лига
Черно море продължи " синята " мъка в efbet Лига, Левски без победа в 9-и следващ мач

Александър Василев вкара единствения гол

Едва ли има различен тим в елита ни, който може да се похвали с толкоз доста лични фрагменти, като в отбора на Илиан Илиев. От 26 играчи, с които разполага експертът отпред на варненския клуб, 13 са юноши на Морето. Това значи, че 50% от играчите на Черно море, са излезли от академията на " моряците ".

Освен тях трима футболисти, развили се на стадион " Корабостроител " под Аспаруховия мост, са чартърен в отбори от Втора лига. Това са Мартин Милушев, Павел Георгиев и Петър Иванов. Първите двама са в Добруджа, а Иванов носи екипа на Янтра Габрово.

Работата с подрастващите и налагането им в първия отбор е съществена клубна политика на управлението на Черно море и Илиан Илиев, която от години се следва на " Тича ". Крайният артикул от нея се вижда на терена, което кара последователите на " моряците " още повече да се гордеят със своя тим.
 Черно море урежда писмено новите си бразилци
Черно море урежда писмено новите си бразилци

Това би трябвало да се случи през тази седмица
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР