Черно море очаква бразилски нападател на лагера в Банско, разкри

...
Черно море очаква бразилски нападател на лагера в Банско, разкри
Коментари Харесай

Черно море чака нападател от Бразилия

Черно море чака бразилски нападател на лагера в Банско, разкри след днешната контролна среща на отбора с Черноморец (Балчик), приключила 4:2 за " моряците ", наставникът на варненския отбор Илиан Илиев. Треньорът изясни, че бразилският състезател, който е на 30 години, не е вид " таран ".

Бразилецът няма да бъде на проби в тима. С привличането на нападателя селекцията завършва, само че при вероятно излизане за чужбина на Даниел Димов, може би ще би трябвало да търсим един халф, изясни експертът. Промени в плануваните контроли на лагера в Банско няма. Черно море ще срещне отборите на Александрия (Украйна) на 29 юни и Септември (София) на 4 юли в Разлог.

Все още не е ясно кой ще е противник на варненския отбор в плануванаъа инспекция за 27 юни. Илиев сподели, че треньорският щаб е удовлетворен от контролата, макар че 8-9 души от главните футболисти ги нямаше.

" Доволни сме от желанието, неточности имаше, изключително в отбранителен проект, сподели наставникът и добави, че те би трябвало да бъдат поправени. В отбрана би трябвало да работим доста, има нови хора като Пламен Димов и Ивайло Марков, и би трябвало да създадем синхрон с останалите, с цел да позволяваме по-малко неточности, нещо което през предишния сезон в някои мачове ни костваше точки, сподели още Илиев. Патрик Андраде е добре с топката, има взор и прекрасен пас, ще пътува с нас на лагера в Банско, уточни Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР