Черно море излезе с позиция след дузпата, която беше отсъдена

...
Черно море излезе с позиция след дузпата, която беше отсъдена
Коментари Харесай

Черно море: ВАР разгледа ли дузпата за Етър?

Черно море излезе с позиция след дузпата, която беше отсъдена в ущърб на " моряците " в края на мача с Етър, извоюван с 2:1 на " Ивайло ". Варненци се обръщат към ВАР реферa Иво Андреев и асистента му Красимир Миланов с въпрос дали са прегледали детайлно обстановката, при която топката среща ръката на Влатко Дробаров, което даде съображение на основния арбитър Ивайло Стоянов да уточни бялата точка.

Ето какво пишат от Черно море:

" На вниманието на ВАР реферa Иво Андреев и асистента му Красимир Миланов. Беше ли детайлно прегледана обстановката с играта с ръка в наказателното поле на Влатко Дробаров и видяха ли двамата, че топката се отклонява от коляното на футболиста на Черно море?. Допирът на кълбото до ръката на играча на " моряците " е разследване точно след удара в крайници на Дробаров.
Не трябваше ли в тази обстановка ВАР съдията да извика Ивайло Стоянов да реши самичък дали е взел вярното решение. Защото ясно се вижда траекторията на топката, която може да се получи единствено след удар в коляното на футболиста, само че не и при подобен единствено в ръката.   Притеснителното в тази ситуация е, че ВАР-аджиите незабавно потвърдиха отсъждането на Стоянов, някак си " от воле ". Свикнали сме да виждаме по какъв начин в доста по-големи шампионати сходни обстановки се преглежда неведнъж и детайлно, с доста повторения и едвам по-късно се вземат дефинитивни решения.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР