Черно море и ЦСКА - София излизат един срещу друг

...
Черно море и ЦСКА - София излизат един срещу друг
Коментари Харесай

ЦСКА - София ще брани добрата си серия в непредвидим двубой с Черно море

Черно море и ЦСКА - София излизат един против различен през днешния ден в дуел от 18-ия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион " Тича " в морската ни столица е с начален час 15:00. Главен арбитър ще бъде Георги Гинчев.

ЦСКА - София записа второто си тъждество от началото на сезона в предишния кръг, когато не съумя да победи Локомотив (София) вкъщи. Все отново " алените " се намират на първото място в класирането и се нуждаят единствено от хикс, с цел да запазят лидерската позиция и след този кръг. Към момента столичани водят на Лудогорец с 3 точки, само че разградчани са с 2 мача по-малко, които ще изиграят по-късно през този месец.
17  ЦСКА - София - Локомотив (София)
ЦСКА - София обаче се намира в много добра форма и към този момент 6 мача няма загуба в елита. След загубата от Лудогорец тимът върви нагоре и записа 5 следващи победи, като само равенството с Локо (София) в предишния кръг се одобри за отчаяние. Иначе в последните си 4 гостувания " алените " сграбчват трите точки и в този момент почитателите им сигурно ще чакат това да се случи и през днешния ден.

Евентуална победа през днешния ден пък ще изравни връх на клуба. Ако ЦСКА - София стигне до триумфа против Черно море, то това ще бъде победа номер 14 през есенния дял в efbet Лига. През сезон 2017/18 и 2018/19 " алените " още веднъж записаха рекордни 14 победи през първата половина на акцията, само че тогава изиграха и повече дуели, защото тимовете бяха 20.

Саша Илич отпътува без някои от главните си футболисти за Варна, откакто Юрген Матей и Лазар Туфегджич са контузени, а арменецът Жираир Шагоян е болен и също е навън от сметките за дуела. Въпреки това обаче сръбският експерт съобщи, че има кой да ги замести, а тимът му ще продължи да се бори за купата.
 Илич: Имаме проблем с Шагоян, ЦСКА няма титуляри и всяка година се бори за купата Илич: Имаме проблем с Шагоян, ЦСКА няма титуляри и всяка година се бори за купата
Черно море от своя страна не се намира в най-хубавата си форма. В предишния кръг " моряците " позволиха загуба от Славия като посетител, а в последните си 5 срещи имат единствено 1 победа. Варненци все още са на 6-ото място, а всичко друго с изключение на успеха през днешния ден заплашва да бъдат изместени от Левски още този кръг.
 Славия излъга Черно море и се намести в Топ 6 Славия излъга Черно море и се намести в Топ 6
Илиан Илиев има много проблеми пред себе си. В групата за дуела се завръщат Цветомир Панов и Велислав Василев, които лекуваха контузии. Аут обаче са Виктор Попов, Закария Беншаа, Даниел Димов и Лъчезар Йорданов, които са контузени.
17  Славия - Черно море
По-рано през този сезон ЦСКА - София победи днешния си конкурент на " Армията " с минималното 1:0. Последният дуел на " Тича " сред двата отбора се изигра през май месец тази година и не излъчи победител (0:0). Лошата вест за " моряците " е, че те имат единствено 1 вкаран гол в последните 6 дуела против днешния си конкурент - през месец март предходната година, когато паднаха с 1:3.

ЧЕРНО МОРЕ - ЦСКА-СОФИЯ 

Вероятни сформира:

ЧЕРНО МОРЕ: Георгиев, Велев, Атанасов, Босанчич, Панов, Панайотов, Клементе, Фернандес, Кета, Златев, Курьор

ЦСКА: Бусато, Махмутович, Юга, Петров, Турицов, Де Нойер, Линдсет, Жеферсон, Кареасо, Назон, Гарсес

НАЧАЛО : 15:00 часа
СТАДИОН : " Тича ", гр. Варна
ГЛАВЕН СЪДИЯ : Георги Гинчев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР