Черно море и Левски заформят дербито на кръга от плейофната

...
Черно море и Левски заформят дербито на кръга от плейофната
Коментари Харесай

Черно море посреща Левски в челен сблъсък за Зона Европа

Черно море и Левски заформят дербито на кръга от плейофната фаза на efbet Лига. Двубоят на стадион " Тича " във Варана тартира в 17:30 часа.

Треньорът на " моряците " Илиан Илиев няма да може да разчита на санкции централен бранител Влатко Дробаров и ще би трябвало да прекроява защитата си. Той съобщи преди дуела, че отборът му до последно ще се бори за третото място в шампионата. От своя страна капитанът на варненци Даниел Димов сподели: " Левски играе добре, само че би трябвало да се преценява с нас ". В същото време Черно море е в серия от три следващи мача без победа, само че въпреки това вкара седем попадения в последните си две семейства на " Тича ", печелейки против Арда и Ботев (Враца).

Наставникът на Левски Станимир Стоилов няма да може да разчита на осъдените Марин Петков и Уелтън. Мъри прикани преди дуела за цялостна централизация от своите футболисти и да няма мисъл за финала за SESAME Купа на България. По-рано през седмицата бе учредено сдружението " Левски на левскарите ", което би трябвало да бъде публично оповестено точно на 108-ата годишнина на клуба на 24 май.

Появиха се информации и че Николай Михайлов ще остане в клуба и ще подпише нов контракт, откакто контрактът му изтича след края на сезона. В сряда клубът означи 79 години от рождението на легендата Георги Аспарухов, а през днешния ден част от управлението ще има среща с почитателите във Варна преди мача с " моряците ".

" Сините " нямат проваляне в седем следващи мача във всички шампионати напролет.
 Сериозни неналичия в Черно море преди Левски
Сериозни неналичия в Черно море преди Левски

Ето групата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР