Черно море гостува на Лудогорец днес в мача от 21-ия

...
Черно море гостува на Лудогорец днес в мача от 21-ия
Коментари Харесай

Черно море без ключови футболисти срещу Лудогорец

Черно море гостува на Лудогорец през днешния ден в мача от 21-ия кръг на Първа лига. Варненци ще бъдат без съществени фигури. Аут поради наказване е Влатко Дробаров. Не съумя да се възвърне капитанът Даниел Димов, а по обясними аргументи навън от групата е Алекс фернандес. В срещата няма да може да вземе присъединяване и бразилецът Уеслен Жуниор, който към момента не картотекиран в БФС. В срещата няма да може да вземе присъединяване и бразилецът Уеслен Жуниор, който към момента не картотекиран в БФС.
В групата попаднаха новите попълнения – испанецът Дани Мартин, румънецът Андреяс Калкан и младият Александър Веселински. В групата не е и Алекс Фернандес.
Срещата, която е с начален час 16, ще бъде ръководена от Волен чинков с асистенти Иво Колев и Дениз Соколов. На ВАР е Георги Кабаков.

Групата:
Вратари: Иван Дюлгеров, Християн Славков
Защитници: Цветомир Панов, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Росен Стефанов, Дани Мартин
Халфове и нападатели: Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Берк Бейхан, Александър Веселински, Николай Костадинов, Николай Златев, Андреяс Калкан, Мартин Милушев, Едгар Пашеко, Атанас Илиев, Исмаил Иса
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР