Черно-белите райета издържаха изпитанието на времето като вечен и универсален

...
Черно-белите райета издържаха изпитанието на времето като вечен и универсален
Коментари Харесай

20 шопинг находки от намаленията в черно-бяло райе

Черно-белите райета устояха тестването на времето като безконечен и повсеместен фешън избор. Класика, която можем да включим елементарно във всеки жанр и тоалет. Независимо дали става въпрос за публично събитие, или елементарен работен ден, тази композиция постоянно излъчва чувство за изисканост и грациозност. " Гъвкавостта " на черното и бялото разрешава безкрайни благоприятни условия, което ги прави съществена част от дрешника на всяко момиче.

За разлика от други фешън трендове, които са настоящи за малко, тази непрекъснато участва в стилната промишленост. От емблематичните черно-бели тоалети на Одри Хепбърн през 50-те години на предишния век до модерните тълкования на черно и бяло от модерни фешън икони като @paolo_cossentino.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Paola Cossentino (@paola_cossentino)

Аксесоарите са основни, в случай че желаете да добавите цвят към вашата черно-бяла визия. Изберете смели и цветни аксесоари като алена чанта, жълт колан или чифт цветни обувки на ток. Тези цветни акценти неотложно ще подчертаят черно-белия ви тоалет и ще го накарат да изпъкне. Ето и нашите топ оферти от пониженията.
15 ефирни и сантиментални рокли 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР