Черни облаци са надвиснали над главата на Веселин Маринов. Финансовите

...
Черни облаци са надвиснали над главата на Веселин Маринов. Финансовите
Коментари Харесай

Веселин Маринов пребори COVID-19, но сега трябва да се справи и с последствията

 Черни облаци са надвиснали над главата на Веселин Маринов. Финансовите му неприятности се задълбочавали поради безработицата на актьори и музиканти и той не можел да връща отговорностите си към банките. Притесненията му ставали все по-големи, тъй като имало риск естрадният трубадур да остане без жилище или автомобил, в случай че финансовите институции, към които имал отговорности, не получели вноските си в точния момент.

" Всичко, което съм изкарвал, съм го вкарвал в себе си, само че съм мислил, че е било инвестиция. След 1 година цялостен застой стартирам да чувствам некомфортност, която ме тормози “, призна изпълнителят. Маринов е собственик на едни от най-скъпите музикални техники, само че от месеци те стоят и събират прахуляк, без той да изкарва пукната стотинка. На негова прехрана е и актуалната му половинка Веселина, която е някогашна сервитьорка. От приходите му зависи и майка му Мария, която пък от близо 2 години е настанена в първокласен приют, където таксата на месец е над 1000 лв. и пенсията ѝ не покрива и половината.

Единствената наслада за изпълнителя на " Горчиво вино “ в най-трудните дни в живота му били неговите внучета близнаци, които се родиха през 2020-а. Те са дечица на дъщеря му Йоана. Тя обаче била извънреден последовател на строгите ограничения и не разрешавала на разнежения дядо постоянно да вижда дребните Веселин и Цветелина, с цел да не ги болести, добавя още " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР