Черната пантера: Уаканда завинаги продължи да властва в бокс-офис класацията

...
Черната пантера: Уаканда завинаги продължи да властва в бокс-офис класацията
Коментари Харесай

Box-office: "Черната пантера: Уаканда завинаги" продължава да е номер едно

" Черната пантера: Уаканда вечно " продължи да господства в бокс-офис класацията на Северна Америка, реализирайки 67 милиона $ през втория си уикенд на екран в киносалоните на Съединени американски щати и Канада, оповестяват международните информационни организации.

Продължението на номинирания за " Оскар " блокбастър  " Черната пантера " осъществя 180 милиона $ през дебютния си уикенд, поставяйки връх за филм, излязъл на екран в Северна Америка през ноември.

Глобалните приходи от продажбата на билети за " Черната пантера: Уаканда вечно " възлизат на 546 милиона $. Очаква се приходите да продължат да порастват през идния уикенд за Деня на благодарността.

Второ място в бокс-офис класацията на Северна Америка заема кулинарната ирония " Менюто " с Рейф Файнс, който се превъплъщава в облика на злопаметен основен готвач. Приходите от продажбата на билети за кино лентата, в който вземат участие също Аня Тейлър-Джой и Никълъс Холт, възлизат на 9 милиона $.

Най-голямата изненада през уикенда пристигна от поредност за живота на Исус, финансирана от публиката. Първите два епизода от третия сезон на " Избраният " събраха 8,2 милиона $.  

Челната петица в бокс-офиса на Северна Америка се добавя от филмите " Черния Адам " с Дуейн Джонсън и " Билет до парадайса " с Джулия Робъртс и Джордж Клуни. Приходите от продажбата на билети за двете продукции в киносалоните на Съединени американски щати и Канада през уикенда възлизат надлежно на 4,5 милиона $ и 3,2 милиона $.

Шестото място заема драмата " Тя сподели " за разкритията против продуцента Харви Уайнстийн, чието показване анализаторите окачествяват като неуспех, макар че продукцията получи положителни мнения. Филмът осъществя 2,3 милиона $ от 2022 киносалона.

Пет години откакто нескрито излезе дългата следа от полови похищения на Уайнстийн, " Тя сподели " - драматизация на упоритата битка за разкриването на дългогодишните обвинявания против филмовия магнат, беше показана премиерно на 60-ия Нюйоркски кинофестивал предишния месец.

Драмата е с присъединяване на Кери Мълиган и Зоуи Казан в функциите на репортерките на " Ню Йорк таймс " Меган Туи и Джоди Кантор, които помогнаха за разкриването на многочислените обвинявания против продуцента.

Изображение: Forum Films

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР