Черил Коул се раздели с бащата на детето си, 11

...
Черил Коул се раздели с бащата на детето си, 11
Коментари Харесай

Черил Коул и Лиъм Пейн се разделиха

Черил Коул се раздели с бащата на детето си, 11 години по-младият реализатор Лиъм Пейн.

Двойката разгласи раздялата си 16 месеца след раждането на сина им Беър. Те бяха дружно две години и половина и мнозина предричаха тази разлъка.

Двамата публично обявиха в обществените мрежи, че са решили да сложат завършек на връзките си. “С горест разгласяваме, че ще продължим по пътя си настрана. Беше мъчно решение за нас. Все още се обичаме доста като семейство. Беър е нашият свят и ви молим да почитате неговото персонално пространство, до момента в който прекосяваме през това.”

Лиъм към този момент се е изнесъл от общото имение на двойката. Двамата обаче си поделят родителските права над детето им.

“Черил и Лиъм в действителност работиха доста върху връзката си. Те имаха проблеми при започване на годината, само че ги преодоляха. Те обаче са на разнообразни стадии от живота си и откакто доста мислиха, взеха решение, че ще е най-добре за всички пътищата им да се разделят “.

Черил Коул ще се дами за младото си гадже

Новините идват изненадващо откакто почитатели на двойката се надяваха, че Лиъм може да предложи брак на своята половинка Черил, откакто се роди синът им. Миналия месец той даже загатна, че това може да се случи напълно скоро.

Източник: missbloom.bg
Снимкa: Profimedia; Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР