"Черешката на тортата" се завръща с кулинарни шедьоври, спортен хъс

...
"Черешката на тортата" се завръща с кулинарни шедьоври, спортен хъс
Коментари Харесай

Черешката на тортата се завръща с нов сезон

"Черешката на тортата " се завръща с кулинарни шедьоври, състезателен хъс и премиерни епизоди от 28 август – всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA. Следващата седмица в оспорвана конкуренция в кухнята се впускат актьорите Яна Маринова, Башар Рахал и Иван Ласкин, както и певиците Катя Близнакова и Дебора. Задачата на началник Манчев към звездните домакини е да приготвят зимнина, а това предизвика паметни тествания.

В понеделник чаровната Яна Маринова подхваща рискови и амбициозни ходове в кухнята. Актрисата, която извършва основната роля в новия български филм "Привличане ", кани гостите в нейния дом, нейната цитадела. И макар че готвенето не е мощната ѝ страна, апетита подтикват вечерята навън с хубаво месо и хубава ракия.

Всичко е обич във вторник, когато Катя Близнакова подчинява менюто напълно на любовна тема. Домакинята следва ясна идея и личните си кулинарни закони, с цел да посрещне гостите в къщата си в мистичното село на самодивите – Горно Вършило. А с цел да завоюва благосклонното внимание на началник Манчев, особено за него Катя подготвя бутиково любовно сладко.

В сряда щафетата приема звездният артист Башар Рахал, който също е измежду героите във кино лентата "Привличане ". Той освен се показва като изтънчен създател на кулинарната сцена, само че и намерено декларира упоритостта си да завоюва купата "Най-добър хазаин ". В четвъртък една комедия в кухнята показва певицата Дебора, откакто със забележителна храброст подхожда към агнешкия котлет с джоджен и наложителната дроб сарма. Кулинарният дебют на Дебора обаче, се трансформира в незабравимо присъединяване, което ражда шлагер след шлагер.

Еклектичен кулинарен край на седмицата в "Черешката на тортата " и обилие от страсти забърква Иван Ласкин, който посреща гостите си в… гаража. Вечерта е подчинена на мощно съветско въздействие и безмилостен разбор, гарнирани с пръжки с лук, вкусни мемоари и скъпи мигове. Кой ще се показа най-добре и кой ще завоюва купата "Най-добър хазаин " в кулинарното шоу?

Не пропускайте новите епизоди на "Черешката на тортата " от 28 август – всяка делнична вечер в 20.00 ч. по NOVA.

Всички епизоди можете да откриете и в NOVA PLAY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР