Челси уволни мениджъра Греъм Потър, който изкара по-малко от седем

...
Челси уволни мениджъра Греъм Потър, който изкара по-малко от седем
Коментари Харесай

Челси уволни Греъм Потър и се насочи към Нагелсман

Челси уволни мениджъра Греъм Потър, който изкара по-малко от седем месеца в клуба. Потър беше назначен с контракт за пет години на 8 септември, като размени уволнения Томас Тухел. За седемте месеца, в които беше отпред на отбора, Потър завоюва единствено 12 от 31 мача, а провалянето от Астън Вила беше 11-о за него във всички шампионати.
Челси е на 11-о място във Висшата лига, като изостава с 12 точки от топ 4, макар че даде повече от 550 млн. паунда за нови футболисти в последните два трансферни прозореца.

" Имаме огромно почитание към Греъм като треньор и като човек. Той постоянно е показвал професионализъм и всички сме разочаровани от развоя ", се споделя в известие от притежателите Тод Бьоли и Бехдад Егбали.
Челси приема Ливърпул през днешния ден и ще играе с Реал Мадрид в Шампионската лига, като първият мач от четвъртфиналите е на 12 април.

Скай Спортс оповестява, че любимец за поста е Юлиан Нагелсман, който беше уволнен от Байерн предходната седмица. Все още не е несъмнено обаче дали германецът ще желае да поеме Челси незабавно или ще избра да изчака до края на сезона. Нагелсман беше сменен в Байерн точно от Тухел, който стартира сезона отпред на Челси.
Уволнението на Потър е 13-ата мениджърска промяна във Висшата лига, което е връх за един сезон.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР