Челси постигна голяма победа с 6:0 при домакинството си на

...
Челси постигна голяма победа с 6:0 при домакинството си на
Коментари Харесай

Младокът Коул Палмър попиля Евъртън

Челси реализира огромна победа с 6:0 при семейството си на Евертън в 33-ия кръг на британското футболно състезание. Челси няма загуба във Висшата лига от началото на февруари и заема девето място във краткотрайното класиране с 47 точки, на една зад осмия Уест Хем, само че от два мача по-малко. Тимът на Евертън се намира на 16-а позиция все още с 27 точки в актива си.

21-годишният полузащитник на домакините от Лондон Коул Палмър осъществя четири от шестте попадения в дуела. Той вкара и първите три гола в мача, откакто се разписа в 13-ата, 18-ата и 29-ата минута за 3:0 в интерес на Челси.

Николас Джаксън повиши преднината на лондончани на 4:0 в 44-ата минута, а в 64-ата от дузпа Палмър означи четвъртия си гол в срещата, откакто малко по-рано, в 55-ата минута, пропусна друга опция. Палмър извърши дузпата след разправии сред Джаксън и Нони Мадуеке, които провокираха недоволството на мениджъра Маурисио Почетино.

Крайното 6:0 оформи в 90-ата минута 20-годишният бранител Алфи Гилкрист.

С четирите си попадения Коул Палмър се трансформира в първия футболист на Челси, който осъществя гол в седем следващи мача от Висшата лига на " Стамфорд Бридж ", а записа и втори следващ хеттрик при семействата на отбора. 

Той към този момент има 22 гола на сметката си, а също така стана и първият състезател на Челси, който минава границата от 20 попадения от Еден Азар през сезон 2018/2019.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР