Челси подготвя раздялата с петима футболисти през януарския трансферен прозорец.

...
Челси подготвя раздялата с петима футболисти през януарския трансферен прозорец.
Коментари Харесай

Франк Лампард ще прави чистка в Челси

Челси приготвя раздялата с петима футболисти през януарския трансферен прозорец. Мениджърът Франк Лампард е дал позволение за продажбите на Антонио Рюдигер, Емерсон Палмиери, Дани Дринкуотър, Оливие Жиру и Тиемуе Бакайоко.

Челси ще желае към 27 милиона паунда за Рюдигер. Към немския бранител има сериозен интерес от няколко тима от Висшата лига, а също по този начин и от Серия А. През последните дни даже се заприказва за опцията той да премине в Барселона, което на този стадий въпреки всичко наподобява малко евентуално.

„ Сините “ също по този начин се чака да продадат Емерсон Палмиери за сума от порядъка на 16 милиона паунда. Челси го притегли от Рома през 2018 година за сумата от 17,5 милиона паунда. Към италианския национал има сериозен интерес от страна на Наполи.

Оливие Жиру съвсем несъмнено ще продължи кариерата си в Интер, само че „ нерадзурите “ не са подготвени да платят повече от 4 милиона паунда за френския национал.

При всички положения Челси ще означи сериозна загуба от финансова позиция при продажбата на Дринкуотър, за който лондончани могат да вземат не повече от 3,5 милиона паунда.

В същото време Челси и Наполи са постигнали сделка за цената, против която Тиемуе Бакайоко ще стане футболист на италианския отбор за непрекъснато. В момента французинът играе чартърен на " Сан Паоло ", само че през идващото лято Наполи ще закупи правата му против 16 милиона паунда, твърди „ La Gazzetta dello Sport “.

Това значи, че загубите за Челси единствено във връзка с трансферната сума ще бъдат в размер на 24 милиона, защото лондончани купиха Бакайоко през 2017-а против 40 милиона паунда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР