Челси няма да може да привлича нови футболисти през следващите

...
Челси няма да може да привлича нови футболисти през следващите
Коментари Харесай

ФИФА забрани трансферите на "Челси" до 2020 г.

" Челси " няма да може да притегля нови футболисти през идващите два трансферни прозореца - летния през 2019 и зимния през 2020 година Това оповестява Световната футболна централа (ФИФА), откакто призна клуба за отговорен за непозволени прехвърляния на играчи под 18 години.

Разследването против 6-кратните първенци на Англия е траяло повече от 3 години, като са прегледани 19 случая. След тях е и привличането на нападателя Бертран Траоре, който сега е състезател на " Олимпик " Лион.

Клубът ще получи и тежка парична глоба - 600 хиляди швейцарски франка. Футболната асоциация на Англия ще би трябвало да заплати 510 хиляди швейцарски франка.

Забраната не важи за женския тим на " Челси ", както и за отбора по футзал. Лондончани ще могат да продават играчи в този интервал.

Санкцията предстои на обжалване и най-вероятно от клуба ще прибегнат до тази алтернатива. Докато траят правосъдните процедури в " Челси " ще могат да оперират на трансферния прозорец, което значи, че могат да си завоюват време и през лятото на 2019 година да провеждат огромна акция за привличане на футболисти, с които да играят през идната година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР