Челси има желание да привлече вратаря на Атлетико Мадрид Ян

...
Челси има желание да привлече вратаря на Атлетико Мадрид Ян
Коментари Харесай

Челси предлага пари и Кепа в замяна на Облак

Челси има предпочитание да притегли вратаря на Атлетико Мадрид Ян Облак. Словенецът е един от най-хубавите на своя пост в света и " дюшекчиите " се постараха да го обвържат с дълготраен контракт. Той преподписа до 2023 година, а откупната му уговорка е 120 млн. евро. Челси счита да заплати по-малко пари, само че да предложи в подмяна Кепа Арисабалага.

Бившият пазач на Атлетик Билбао прави разочароващ сезон на " Стамфорд Бридж ". В един миг той загуби титулярното си място и за поредност от значими мачове Франк Лампард залагаше на ветерана Вилфредо Кабайеро. В момента Кепа още веднъж е първи избор под рамката, само че това не стопира спекулациите към бъдещето му. Съществува вид той да премине във Валенсия.  Петър Чех намерил заместител на Кепа
Атлетико сигурно няма да влезе в договаряния за възможна продажба на Облак. Единственият вид стражът да си тръгне от " Уанда Метрополитано " е някой клуб да заплати освобождаващата му уговорка, само че това също е малко евентуално.

Челси може да се снабди и с доста по-евтин заместител на Арисабалага, в случай че той не стане в тима. Това е 24-годишния Угюрджан Чакър от Трабзонспор, който е харесан персонално от Петер Чех.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР