Чехия екстрадира в сряда заподозрян, който е обвинен от Министерството

...
Чехия екстрадира в сряда заподозрян, който е обвинен от Министерството
Коментари Харесай

Чешката република екстрадира заподозрян, обвинен в подкрепян от Иран заговор за убийството на базиран в САЩ критик на правителството

Чехия екстрадира в сряда обвинен, който е упрекнат от Министерството на правораздаването в скрит план за убийството на американец. основан критик на иранското държавно управление от името на Ислямската република.

Полад Омаров, който беше задържан в европейската страна предишния януари, когато бяха оповестени обвиняванията, беше предаден на американските управляващи на летището в Прага, откакто изчерпа всичките си благоприятни условия за обжалване, оповестява Ройтерс, базирайки се на чешкото министерство на правораздаването.

Рафат Амиров от Иран; Омаров от Чехия и Словения; и Халид Мехдиев от Йонкърс, Ню Йорк, бяха посочени и задържани във връзка със заговора против Масих Алинеджад, някогашен ирански публицист, който стана жител на Съединени американски щати през 2019 г. 

„ Жертвата в този случай беше набелязана за практикуване на правата, на които всеки американски жител има право. Жертвата разгласи нарушаванията на човешките права от страна на иранското правителство; дискриминацион...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР