Чеченският президент Рамзан Кадиров се опита във вторник да потуши

...
Чеченският президент Рамзан Кадиров се опита във вторник да потуши
Коментари Харесай

Кадиров от фитнеса: Не умирам, вдигам железа

Чеченският президент Рамзан Кадиров се опита във вторник да потуши слуховете за евентуалната си гибел, като сподели своя режим на извършения във видеоклип във фитнес зала в жанр инфлуенсър, написа " Политико ".

Брадатият подготвителен боец Кадиров, преди малко след извършения на лежанката, сподели: " Натовареният ден приключи с тренировки и позитивизъм. Физическата интензивност усъвършенства освен тялото, само че и настроението. Вечерните тренировки са превъзходен метод да се отпуснете и да презаредите батериите си. "

Чеченският водач - съдружник на съветския президент Владимир Путин - добави: " Не забравяйте, че грижата за вашето здраве е инвестиция в бъдещето, а последователността и постоянството ще ви доведат до триумф както в спорта, по този начин и в живота. "

По-рано в понеделник, че Кадиров е бил диагностициран с панкреатична некроза през януари 2019 година, което кара Москва да търси негов правоприемник.

" Кадиров беше приет в болница предходната година с остра белодробна непълнота след предозиране на предоперативен седатив ", оповестява изданието, цитирайки източници, осведомени с въпроса.

Кадиров е глава на мюсюлманската Чеченска република в Русия и се счита за един от най-видните съдружници на Путин в неговата война против Украйна.

, което е едно  от най-високите армейски звания в Русия. Над него са единствено армейски военачалник и маршал.

На 27 юли 2023 годиназа приноса му в социално-икономическото развиване на Чечения. Орденът " Александър Невски " е едно от най-високите съветски оценки.

Самият Кадиров се изказваше постоянно и съобщаваше вести от фронта в Украйна, като обявяваше завладяването на основни градове и обекти като рухването на Мариупол, и, както и. Чеченските формирования играят значима роля във военните дейности в Украйна
 Рамзан Кадиров приветства под знамето на
Рамзан Кадиров приветства под знамето на " Ахмат " 3000 вагнеровци

Няма доказана информация за зоните на деяние на чеченците на фронта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР