Чеченски бойци са превзели най-голямата военна база в Украйна и

...
Чеченски бойци са превзели най-голямата военна база в Украйна и
Коментари Харесай

Чеченски бойци са превзели най-голямата военна база в Украйна. Кадиров обявил награда за главата на всеки командир на нац.бат

Чеченски бойци са завладяли най-голямата военна база в Украйна и са разгромили украински батальон. Това описа в Телеграм водачът на съветската Чеченска република Рамзан Кадиров, представен от ТАСС. Чеченски командоси под командването на Хусейн Межидов „ не престават да развиват триумфите си “ в Украйна, декларира Кадиров. Според Межидов „ е победен цялостен батальон (украински) националисти “ и над 2500 от тях „ са избягали без опозиция “, прибавя той. Киев е обграден. Одеска област се отделя, интервенцията почна.Почнаха договарянията сред РУ/УКР длг. в Белорусия. Чеченците разрушили нац.бат и завладели най-голямата военна база в Укр. Кадиров разгласи премия за главата на всеки пълководец на нац.бат по 500 000$:
" Объявляется премия за головы командиров украинских националистов: бандеровцев, " Азова ", дудаевского батальона шайтанов " Според водача на Чечения в складовете на територията на превзетата украинска база са открити „ големи количества оръжия, муниции, а също и съвременна бронирана техника “. Кадиров разгласи и премия „ за командирите на украинските бойни формирования от националисти и бендеровци като „ Азов “, батальона „ Шейтаните на Дудаев “ Съобщението се популяризира на обществените медии на Кадиров. „ Казвам това не като чиновник, а като доброволец от името на патриотите на Русия, същите доброволци, които имат финансови благоприятни условия и които са изразили предпочитание да заплащат по 500 хиляди $ за главата на всеки пълководец “, споделя известието. „ Апелирам към управлението на въоръжените сили на Украйна и Службата за сигурност на Украйна: вие сте по-образовани и грамотни хора, трябваше да разберете обстановката и да застанете един до друг с съветските елементи, с цел да изхвърлите злото на нацистките чакали спиртни питиета от територията на Украйна. Но по някаква причина вие се страхувате повече от бендеровците. Не се опасявайте от тях! До съветските военни не трябва да се страхувате. Напротив, вие ще ускорите единствено процеса без загуби в редиците на армията и цивилното население, без унищожаването на градовете “, сподели ръководителят на Чечня.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР