Че пътят към ада е постлан с добри намерения, е

...
Че пътят към ада е постлан с добри намерения, е
Коментари Харесай

Страшна изцепка: "Нарязаната" Дебора едва говори, а Роксана обяви, че ще й пее безплатно на сватбата!

Че пътят към пъкъла е застлан с положителни планове, е казано от дълго време, само че всекидневието ни го потвърждава непрекъснато. Днес една изявление взриви мрежата, а думите излязоха от устата на чалга дивата Роксана. Рокси несъмнено е доброжелателно създание, само че в тази ситуация просто не помни да мисли.

Тя насочи обръщение към 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе грубо нарязана от Георги Георгиев преди месец. И към този момент месец не може да излезе от шока и да приказва обикновено даже с околните си, а какво остава с други хора...

И тъкмо в този миг Роксито обществено разгласи, че видиш ли, подкрепяла момичето и щяла да му пее гратис на... сватбата. Сватба?! Каква женитба, какви песни бе, Рокси?! В дните, когато фризьорски салони подаряват безвъзмездни перуки за Дебора, а други оферират психична помощ, Роксана й възнамерява сватбата.

Ясно е, че го е направила от положително сърце, само че е нужна и малко деликатност. Това й обявиха мигновено в нета като мненията са в действителност доста. Потребители приканиха всички, които нямат какво да предложат и с какво да оказват помощ на момента, просто да се въздържат от изцепки и да не си вършат пиар на непознат тил.

" Роксана, ти знаеш ли какъв брой време това момиче няма да може да огледа мъж?! Абе, спрете с нелепостите си, бе! ", изригнаха в нета.

Тагове: Дебора от Стара Загора Роксана сватба Георги Георгиев Стара Загора
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР