Че Джиджи и Бела Хадид са едни от най-популярните и

...
Че Джиджи и Бела Хадид са едни от най-популярните и
Коментари Харесай

Специалните моменти на Джиджи и Бела Хадид

Че Джиджи и Бела Хадид са едни от най-популярните и сполучливи модели сега няма никакво подозрение. Но прекомерно рядко двете сестри застават дружно пред обектива, по тази причина и последната им взаимна фотосесия заслужава нашето внимание.
 Бела Хадид, пиенето на алкохол и за какво моделът се е отказал от него
Защо Бела Хадид се е отказала от алкохола

Какво я е подтикнало към това решение

Красавиците са измежду рекламните лица в настоящата акция на Versace .

За тях този ангажимент е по-специален освен тъй като са в комплект, а и тъй като Донатела Весаче, която също се включва във фотосите, е тяхна доста близка другарка.

" Да бъда момиче на Versace е едно от най-големите самопризнания, които съм получавала през годините. Но най-ценните моменти са с Донатела ", написа Джиджи в обява в профила си в Instagram и назовава дизайнерката собствен " воин ". Тя пък й отвръща, че със сестра й Бела са същинско семейство за нея .

Самата Бела също се включва в размяната на ласкателства, като " не може да повярва ", че е работила с един от " най-големите си идоли ", както и един до друг със сестра си за фотосесията, която към този момент е реалност.

За фотосите двете хубавици сменят няколко смели и цветни визии, тъкмо в стила на Versace.

Те явно се забавляват същински пред обектива и това не остава прикрито, даже в противен случай - като че ли е издирван резултат. А на някои от фрагментите компания им прави и Малума, който също е измежду лицата на първокласния бранд.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР