Чай или екстракт на листа от смокиня влияе благотворно на

...
Чай или екстракт на листа от смокиня влияе благотворно на
Коментари Харесай

Тези Листа Са 100 Пъти По-Мощни От Чесъна! Редуцират Теглото И Кръвната Захар, Топят Тлъстините, А Ги Има Навсякъде!

Чай или дестилат на листа от смокиня въздейства благотворно на равнището на инсулина, който се изисква от организма и по този метод се намалява потребността от слагането на инжекции при инсулинозависимите диабетно заболели, или от приема на лекарства при хора с диабет вид 2.

Листа от смокиня смъкват кръвната захар, лекуват язва и редуцират тежестта, с цел да станете по-слаби и здрави. Чай, подготвен от листа от смокиня или приемът им в сурово положение имат свойството да намаляват и рисковите триглицериди, които въздействат за формиране на неприятния холестерол в кръвта.

Голямото количество от тези мазнини води до риск от сърдечно-съдови болести, инсулт, инфаркт и нездравословно напълняване в региона на талията. Отвара от листа от смокиня оказват помощ също по този начин при белодробни заболявания като бронхит, и астма.

Три смокинови листа се измиват хубаво и се варят в литър вода 15 минути. Киснат 2-3 часа, прецежда се и се приема вместо вода.

Още една рецепта със смокинови листа срещу астма, заболели бъбреци и пикочна система. Три супени лъжици изсушени смокинови листа се слагат в термос и се запарват с половин литър вряла вода. Оставят се в термоса за 4-5 часа, след което запарката се прецежда. Пие се четири пъти на ден по половин чаша.
Рецепта от листа от смокиня при ентероколит, колит и дизентерия, написа durvoto.

Една супена лъжица стрити изсушени смокинови листа се запарва с една чаша вряла вода. Престоява един час и би трябвало да се прецеди. Това количество отвара е за един ден и се изпива на два или три пъти в границите на деня.

Силата на потребните листа от смокиня е толкоз огромна, че се предлага да се одобряват при болест на Бюргер, когато настава задръстване на кръвоносните съдове.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР