Чавдар Стоянов, бивш университетски преподавател по право на ЕС, е

...
Чавдар Стоянов, бивш университетски преподавател по право на ЕС, е
Коментари Харесай

Наш доцент гей се жалва на Херо Мустафа след секс скандал с колега от нелеката си съдба

Чавдар Стоянов, някогашен академични учител по право на Европейски Съюз, е изпратил писмо до американския дипломат Херо Мустафа, с копие до "Флагман ". В него той показва, че е оневинен по така наречен гей скандал в Юридическия факултет на СУ "Св.Климент Охридски ".

Преди шест години против Стоянов бе подаден сигнал, че се е опитал да принуди различен мъж да отиде в дома му, където да бъде осъден с бич и обслужен полово.

Прокуратурата му повдигна обвиняване, а самият Стоянов бе безапелационен, че това е поръчка на негови сътрудници от Юридическия факултет.

Впоследствие се оказа, че той е оневинен за разврат, с влезнало в действие решение от Върховния касационен съд.

Днес Стоянов изпраща писмо до американския дипломат, самоопределя се за бисексуален и твърди, че бил дискриминиран.

"В родната ми страна, в продължение на 6 година съм дискриминиран. Аз съм правист, някогашен учител, лекар по право, експерт по Международно обществено право, Право на Европейски Съюз, Международно наказателно право, защитил съм дисертация срещу интернационалния тероризъм. Имам 5 книги и над 15 изявления в български и интернационалните издания. Владея два непознати езика.

Със 16 години трудов стаж, само че това не значи нищо. Съединени американски щати е велика страна, която има сериозен принос в битката с дискриминирането, изключително половата. Надявам се, че вие бихте ми помогнали в моята нелека житейска и професионална орис ", стартира отвореното си писмо някогашният университет учител.

След това той нескромно отбелязва професионалните си триумфи, както и полови желания (!).

В писмото до Херо Мустафа неизвестно за какво разказва в детайли и какви мъже харесва, както и желаните му полови игри. Обявява се за жертва на системата и твърди, че е наклеветен от лицето Ал.В. - жалбоподателят по неговото дело. С него имал доброволни полови връзки, не го насилвал, твърди доцентът.

Впоследствие почнал да го изнудва за пари и откакто отказал да му заплати А.В. подал тъжба в прокуратурата. Стоянов счита, че попаднал на прокурори-хомофоби, които го разкатавали по правосъдните зали с години. Сега щял да съди прокуратурата и поради това молил посланика, тъй като "само на нея имал доверие ".

За край Стоянов обябява, че симпатизира на Съединени американски щати и ляволибералната политика, бил демократ по разбиране и търсил поддръжка от посолството.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР