Чавдар НАЙДЕНОВВлезе в сила блокадата под условие над износа на

...
Чавдар НАЙДЕНОВВлезе в сила блокадата под условие над износа на
Коментари Харесай

Блокада под условие

Чавдар НАЙДЕНОВ
Влезе в действие " блокадата под изискване " над износа на съветски петрол към Запада. 
Накратко, подлежат на наказване всички кораби, застрахователи, банки, каквото и да било шаващо и дишащо нещо, което има връзка с възможното превозване на петрол на цена НАД 60 USD за барел. Като дефиницията за " връзка " ще се мени в придвижване съгласно бюрократичната физиология на Федералния запас на една страна, която минимум ще пострада от последствията. 
А, въпреки това, Русия няма да товари нефтени танкери, в случай че цената е РАВНА ИЛИ ПО-НИСКА от въпросните 60 гущера. 
Което на процедура значи, че " Нефтохим ", една изнесена напред апаратура за първична преправка на руски нефт до формата на употребяеми артикули, застива в неразбиране. С какво да се занимава? Христо Иванов ще й каже!  
Във всеки случай възможностите да се размине тежък ценови потрес на бензина и мазута, т.е. на превоза, надали са огромни. 
Интересно, че когато се стигне до заплащане на тежката сметка, се оказваме част от Запада. 
Когато обаче се поръчва банкетът, тогава не се знае какви сме и по какъв начин сме " насочени ". Затова никой не ни пита. Напротив, невротизираме се от опасения, че може да оставим усещане за незадоволително кучешка честност и в очите ни да проблесне издайническа искра на мисъл за напълно скорошни идни неволи. 
Лошото е, че Западът е на Запад - представете си! Там, на Атлантика, той си има пристанища, танкери, а така и така получава множеството от нефта от други места, с изключение на Русия. Затова му е елементарно да бъде корав, кардинален и да отстоява най-високи морални правила, без оглед на компликациите. Които компликации, все се случва по този начин, ще сполетят други нации.
А Изтокът е Изток. Намирайки се надалеч от международните океани, рафинериите са приспособени за " тежък " петрол " Урал ". И най-лошото - той е толкоз източен, че зависи таман от врага, който нашият " водач " в последно време си е избрал. 
Опашката на международната народна власт се върти толкоз бързо, че бълхите изпадат.
Facebook
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР