Частно ВиК, продава вода на комшиите, ченгетата разкрили бизнеса“ при

...
Частно ВиК, продава вода на комшиите, ченгетата разкрили бизнеса“ при
Коментари Харесай

Частно ВиК, продава вода на комшиите


Частно ВиК, продава вода на комшиите, ченгетата разкрили „ бизнеса “ при спецакция. Предприемчив земляк си е направил частно ВиК и е развъртял търговия с вода.
Мъж на 45 години от Лом
е построил нелегално частен водопровод с дължина 500 метра в квартал „ Хумата “ в града и е доставял по него вода против възнаграждение на девет свои съседи, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
Частното ВиК е намерено при
профилирана акция, при която служители на реда и чиновници на ВиК-Монтана обходили десния бряг на река Лом и забелязали тръбопровода. При инспекция се открило, че става въпрос за нелегално присъединение към водопреносната мрежа и то освен от жителя на един парцел, а от общо 10 фамилии, като девет от тях получавали вода против възнаграждение от мъжа,
който построил тръбопровода.
По случая е формирано досъдебно произвеждане, разпитани са очевидци и са конфискувани материални доказателства.
От полицейската дирекция в
Монтана оповестиха за Българска телеграфна агенция, че в последните години има доста случаи на нелегално присъединение към електропреносната мрежа от обособени семейства,
има и нелегално прилагане на вода
от тръби, сложени пред водомерите, само че няма случай на построен толкоз дълъг частен водопровод, по който да се доставя вода на 10 къщи.
Преди месец пък стана ясно,
че помориец си е направил частно „ Паркинги и гаражи “ и поставя на пакост скоби на авотомобили.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР