Частният самолет на Евгений Пригожин Еbraer 600 с бордови номер

...
Частният самолет на Евгений Пригожин Еbraer 600 с бордови номер
Коментари Харесай

Вижте мястото, където падна самолетът на Пригожин, вече изнасят телата (Галерия)

Частният аероплан на Евгений Пригожин Еbraer 600 с бордови номер RA-02795 се разруши в Тверска област в сряда. Всички 10 пасажери на борда починаха, в това число и основателян на ЧВК „ Вагнер “.

Падането на самолета на Евгений Пригожин е снимано от поданици на Тверска област, където частният аероплан на шефът на ЧВК „ Вагнер “ се разруши в сряда вечерта. Съдейки по звука от видеата, най-малко един мотор към момента работи макар, че машината пада свободно в небето. Зад самолета се проточва бликам пушек, а опашката и едното крило падат настрана.

Това приказва еднопосочно, че злополуката е била предшествана от детонация. И въпросът е дали частният аероплан е ударен от системите за противовъздушна защита, или е взривен от вътрешната страна.

Очевидци, снимали видеата на падащия аероплан, настояват, че две детонации са предшествали злополуката. Изстрелването на две ракети за противовъздушна защита против една цел е общоприета процедура, посредством която се усилва вероятността за поразяване на задачата.

На някои от останките на самолета се виждат следи, които наподобяват на дупки от приключени ударни детайли на бойна глава на зенитна ракета. Качеството на изображението обаче е неприятно, тъй че е невероятно да се реши точното естество на следите. По отломките, паднали настрана от тялото на самолета, няма никакви следи.

По данни на Flightradar24 самолетът Еbraer 600 е летял на височина от повече от 8,5 км, преди да се разбие. Не всички системи за противовъздушна защита са способни да смъкват аероплан, който лети на такава височина. Това отхвърля разновидността за потреблението на портативни зенитно-ракетни системи и такива с дребен обхват. За да се смъкна аероплан на такава височина, е нужна система със междинен обхват на деяние, която би трябвало да е ситуирана наоколо до въздушното трасе на самолета.

Свързаният с „ Вагнер “ Телеграм канал „ Сива зона “ твърди, че самолетът е бил свален от съветската войска. Пригожин беше основен съдружник на съветския президент Владимир Путин, само че връзките им се утежниха след протеста на „ музикантите “ преди два месеца.

През юни тази година Пригожин разгласи „ поход за правдивост “ на своите бойци против военното управление, което съгласно него се състои от страхливци, които подкопават военните старания на Русия в Украйна. Пригожин упрекна генералния щаб, че лишава „ Вагнер “ от муниции и умножи видеата, в които наскърбява съветските командири. Бунтовниците потеглиха към Москва, стигнаха до Ростов на Дон и обърнаха посоката, откакто в ролята на медиатор влезе президентът на Беларус Александър Лукашенко.

Като част от договорката сред Путин и Пригожин, контрактувана с посредничеството на Лукашенко и показана от представителя на Кремъл Дмитрий Песков, наказателните обвинявания против бунтовниците трябваше да бъдат свалени в подмяна на връщането им в базите им, а армията отпред със самия Пригожин трябваше да се реалокира в Беларус. Той обаче си пускаше видеа от Африка, където наемниците от години пазят диамантени мини и вземат участие в друг вид военни дейности.

 Изнасят телата, открити след самолетната злополука СНИМКИ: Ройтерс  Пожарникари гасят пожара, зародил директно след разбиването на самолета в сряда  Запаленият аероплан на Евгений Пригожин  Катастрофиралият аероплан  Полиция е блокирала пътя към мястото на случая в сряда вечер  Полицията провежда пропусквателен пункт към мястото на самолетната злополука  Пътят към падналия аероплан беше блокиран от полицията  Пътят към падналия аероплан беше блокиран от полицията  Горящият аероплан  В сряда вечерта мястото към самолетната злополука бе завардено от съветската полиция  Полицай пази пътя към мястото на случая със самолета на Евгений Пригожин  Пътят бе блокиран скоро след случая  Разследващи работят на мястото, където самолетът се разруши в сряда  Част от самолета е паднала сред тази порутена постройка и кръста  Останки от самолета са разпръснати към мястото на злополуката  Останки от самолета  На самолета са пътували 10 пасажери, всичките са починали  Разследващите са работили на мястото цяла нощ  И в четвъртък пътят към самолетната злополука е блокиран от полицията  Не е ясно чие е тялото, което проверяващите изнасят  Разследващи в четвъртък сутринта на мястото на злополуката  Запаленият аероплан на Евгений Пригожин

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР