Частният хеликоптер на президента на САЩ Доналд Тръмп - Sikorsky

...
Частният хеликоптер на президента на САЩ Доналд Тръмп - Sikorsky
Коментари Харесай

Частен хеликоптер на Тръмп отива на търг

Частният хеликоптер на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп - Sikorsky S-76B, който политикът интензивно използваше по време на предизборната си акция през 2016 година, се предлага за продажба за над 1 милион $.

Вертолетът е създаден през 1989 година и въпреки да има първокласен интериор не е в най-високия клас сходни машини по днешните стандарти, което си проличава и от цената му.

Що се отнася до екстериора, хеликоптерът е оцветен в една от обичаните гами на Доналд Тръмп - черно и алено, като липсва само златистия цвят. Формите на машината са съвременни и за днешните стандарти, а с цялостни резервоари, тя може да прелети 760 километра.

 Макар да е извънредно здрав, през последните години Sikorsky S-76B постоянно става жертва на произшествия. Със същия модел почина при започване на годината легендата в баскетбола Коби Брайънт.

Хеликоптерът е оценен от продавачите " Аеро асет " и " Джет едж патнърс " на към 875 000 $, само че поради скандалната популярност на притежателя му, претърпял проваляне в изборите, може да откри покупател и за 1,5 милиона $.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР