Частни гардове са отишли в МВР болница пред стаята на

...
Частни гардове са отишли в МВР болница пред стаята на
Коментари Харесай

СДВР: Наистина гардове са искали да поемат охраната на Стайко Стайков в болницата

Частни гардове са отишли в Министерство на вътрешните работи болница пред стаята на сина на Миню Стайков - Стайко, с концепцията да поемат защитата от чиновниците на министерството на правораздаването, които по закон пазят арестувани хора. Това разгласи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев след празненство по случай 140 години от основаването на Главна дирекция " Изпълнение на наказването ".

Полицай номер 1 на София добави, че по случая тече инспекция. Той нито удостовери, нито отхвърли информацията, която по-рано " 24 часа " писа, че охранителите са имали желание да приберат Стайко у дома.

По информация на " 24 часа " Стайко Стайков към този момент му е било връчено разпореждане за привличане на обвинен от прокурор, с което той се е срещнал в болничното заведение.

Той е упрекнат за присъединяване в незаконна група за държане на противозаконни цигари, данъчни закононарушения и пране на пари.

След като се е срещнал с обвиняванията си Стайков, собственоръчно написал, че му били потъпкали човешките права. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР