Частично откриване на ски сезона се състоя в курортен комплекс

...
Частично откриване на ски сезона се състоя в курортен комплекс
Коментари Харесай

Частично откриване на ски сезона се състоя в курортен комплекс Боровец

Частично разкриване на ски сезона се състоя в курортен комплекс „ Боровец “. Част от пистите към този момент са отворени за туристи.

„ Към днешна дата стартирамe с отчасти отваряне на ски център " Ситняково ", т. е. ски писти " Рила ", " Ротата ", образователен плац " Бороспорт ", както и ски писта " Иглика ", съобщи пред Българска телеграфна агенция Мария Шейнова - уредник " Продажби и маркетинг " към " Бороспорт ".

Отворени са също кабинков въжен превоз " Ястребец " и " Ситняково експрес " единствено за разходки, с цел да  могат нашите посетители да имат по-голям избор къде да се разходят и по какъв начин да прекарат деня си, добави Мария Шейнова. Тя разяснява, че скоро се надяват да отворят цялата ски зона, само че това зависи от атмосферните условия и посочи, че при първото захлаждане ще бъдат подготвени да стартират сезона.

„ До Нова година, имайки поради, че ски зоната е отворена отчасти, нашите посетители могат да употребяват оборудванията на промоционални цени – 40 лв. за възрастен и 25 лв. за дете “, сподели Мария Шейнова. Тя удостовери, че са запазили същите цени на сезонните карти, като няма да има никаква смяна.

„ Посрещнахме първите ни посетители. Традиционно доминират българските туристи. Пристигнаха и нашите обичайни посетители от Англия и от прилежащите балкански страни. Предстоят и коледните празници и всички дружно ще ги посрещнем тук “, уточни Шейнова. В умозаключение тя сподели, че чакат един прекрасен и снежен сезон.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР