Частично лунно затъмнение ще има на 19 ноември 2021 г.

...
Частично лунно затъмнение ще има на 19 ноември 2021 г.
Коментари Харесай

Лунно затъмнение на 19 ноември 2021 г и кои знаци от зодиака ще засегне най-много

Частично лунно затъмнение ще има на 19 ноември 2021 година Как лунното затъмнение ще се отрази на живота на хората, кои знаци от зодиака ще засегне най-вече. Какво би трябвало и не би трябвало да се прави по време на затъмнение.

 

Ноемврийското затъмнение на Луната, което ще бъде последното през 2021 година, би трябвало да се чака на 19-и. Той ще е в 12:02 GMT и ще има фундаментално въздействие върху ориста на доста от нас. Освен това следствията от него при избран набор от условия могат да придобият планетарен мащаб. Въпреки това, световното значение на идното затъмнение не анулира въздействието му върху живота на елементарните хора. Това време може да се употребява във ваша изгода, в случай че вършиме верните неща.

 

Лунното затъмнение на 19 ноември 2021 година ще отвори последния кулоар от затъмнения за тази година, който ще завърши на 4 декември 2021 година по време на слънчево затъмнение.

 

Предстоящото затъмнение на Луната ще се случи по оста Телец-Скорпион и може да даде някои знаци за близкото бъдеще. В последна сметка, това е първото от поредност от затъмнения по тази ос. Ще има и други. В идващите 2 години ще се случат още 7 затъмнения по оста Телец – Скорпион. Това значи, че събитията, които са се случили в този момент, могат да бъдат дублирани в обозримо бъдеще. Затова е значимо да бъдем деликатни и, в случай че е допустимо, да помним какво се случва с нас.

 

Съветите, които ще даде лунното затъмнение на 19 ноември 2021 година, ще разрешат с верния метод да се реализира усъвършенстване в областите на живота, ръководени от Скорпион и Телец. Става дума за решение на материални проблеми и възстановяване на финансовото положение. В последна сметка и Телецът, и Скорпионът в астрологията са свързани с парите. Освен това можете да се надявате на по-голяма поддръжка в общността и усъвършенствани връзки с другари. Затова по време на затъмнението е целесъобразно да поддържате връзка повече и да обсъждате значими въпроси. Може да усъвършенства връзката с верните хора и да помогне за решаването на незабавни проблеми. За такава неповторима поддръжка в обществото ще способства Венера (диспозиторът на затъмнението), която ще бъде в Козирог, на практика насочен знак на Зодиака.

 

Това ще разшири и вероятностите за намиране на Луната в Телец и Слънцето в Скорпион, които ще образуват квадрат с Юпитер във Водолей. Липсата на упоритост, ентусиазъм и храброст ще добави хармонични аспекти с Нептун в Риби и Плутон в Козирог. Това ще ви помогне да преразгледате живота си и да измененията позитивно тези елементи от него, които се нуждаят от усъвършенстване.

 

 Как да се държите по време на затъмнение – какво можете и какво не можете да вършиме?

Оста, върху която е затъмнена Луната на 19 ноември 2021 година, се назовава още ос на владеене. Това значи, че идното астрономическо събитие ще бъде директно обвързвано с материалното. В последна сметка знаците на Скорпион и Телец са по един или различен метод свързани с имуществото. Това значи, че би трябвало да бъдете извънредно деликатни, когато организирате финансови каузи и контролирате активи. Препоръчително е да се откажете от следните неща:

–         Не е целесъобразно да взимате назаем от близки хора и положителни другари. Дълговете в този миг би трябвало да бъдат изплатени, а не взети. Ако има дефицит на пари, по-добре е незабавно да продадете всевъзможни неща с избрана стойност, в сравнение с да ги носите в заложна къща. Това ще помогне да се избегнат дългови отговорности.

 

–  В никакъв случай не би трябвало да се оплаквате от липса на пари, защото по време на затъмнение сходна демонстрация на неодобрение може да предизвика действителни финансови проблеми в бъдеще. Напротив, при съществуването на свободно финансиране е рационално да се обмисли опцията за вложение. Телецът, който дава отговор за парите, е в положение да ви каже къде да ги инвестирате преференциално. Ето за какво, в дните на ноемврийското затъмнение на луната, би трябвало да слушате по-внимателно вътрешния си глас.

Важните и трайни последствия от ноемврийското лунно затъмнение изискват вътрешно успокоение, двойна отговорност при вземането на решения и храброст. Тези дни се предлага:

оставете стереотипните схеми в личните си действия;

 

отървете се от ненужните неща в живота;

 

завършете към този момент стартирани дела;

 

решение на ежедневни проблеми: актуализиране на мебели или интериор, закупуване на домашен уреди, осъществяване на общо почистване;

 

концентрирайте се върху работата и подобрете отношението си към нея;

 

обърнете внимание на здравето (с изключение на интервенциите и сериозните козметични процедури – те са нежелателни през този период).

 

В идващите дни има смисъл да се откажете от бизнес договаряния, дълги пътувания и навестяване на обществени събития. Импулсивните решения, като споровете, също са извънредно нежелателни. Трябва да се заобикалят всевъзможни недомислени дейности. Благоразумието и спокойствието би трябвало да бъдат най-хубави другари по време на лунното затъмнение.

 

Кой е най-засегнат от затъмнението на 19 ноември 2021 г

 

Въпреки че следствията от това астрономическо събитие в една или друга степен се усещат от всички нас, представителите на някои знаци от зодиака ще ги усетят по-силно. Говорим за Телец, Водолей, Скорпион и Лъв. Те могат да чакат трагични промени в живота си. В каква посока ще поведе ориста им, зависи от самите тях и техните мисли, които се материализират доста по-често в наши дни.

Има смисъл представителите на избрани знаци да се посветят на съответни действия. Те са разнообразни за всеки:

 

Близнаци и Стрелец би трябвало да се занимават с креативен действия, които са забавни за тях, в противоположен случай могат да потънат в меланхолия (12-ти дом от персоналния им хороскоп ще бъде обиден от затъмнението, тъй че те би трябвало рационално да употребяват силата на астрономически феномен);

 

Дева, Риби. Козирозите, Раците са в положение в наши дни да реализират прогрес в духовните и подобряващи здравето практики и йога;

 

Везни и Овен могат да влошат финансовото си положение, тъй че би трябвало да бъдат изключително деликатни, с цел да управляват настоящите разноски и да се пазят от импулсивни покупки.

 

Всички останали би трябвало да се вслушват по-внимателно и да не работят преждевременно. Тогава възможностите за взимане на верни решения ще се усилят, което може да бъде от решаващо значение.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР