Частен съдебен изпълнител разпродава голям производствен имот на берковската фирма

...
Частен съдебен изпълнител разпродава голям производствен имот на берковската фирма
Коментари Харесай

Разпродават базата на „Бертекс“ в Берковица

Частен правосъден реализатор разпродава огромен индустриален парцел на берковската компания за произвеждане на работно облекло „ Бертекс “, научи BulNews.bg.
Базата се намира на ул. „ Страцимировска “ №26 в града под Ком. Причината за продажбата е, че компанията е банкрутирала и дължи пари на банкова институция.
Това е първата обществена обмен на парцела. На тезгяха е поставена индустриална складова база с повърхност 545 кв.м. Началната цена, от която стартира обществената обмен, е 8 720 лв.. Продават се и още две двуетажни съединени административни здания в парцела, като едната е с повърхност от 115 кв.м, а другата - 146 кв.м. Цената при наддаването за първата стартира от 53 700 лв., а за втората е 61 800 лв..
Началната цена, от която стартира наддаването за всички здания, е 124 220 лв., като е значимо да се знае, че върху парцела има учредена договорна ипотека и вписана забрана.
Сградата е издигната през 1980 година, като на първия етаж са ситуирани хигиеничен възел, парокотелно помещение, индустриален завод, хранилища и вътрешна стълбищна клетка. На втория етаж има 4 офиса, заседателна зала, кулоар и още 6 дребни офиса.
През годините в постройката са осъществявани разнообразни поправки и положението й е положително.
Търгът ще се организира на 18 октомври от 13 часа в постройката на районния съд в Берковица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР