Част от водените у нас производства за корупция сред политически

...
Част от водените у нас производства за корупция сред политически
Коментари Харесай

Демерджиев: Европрокуратурата разследва политици за корупция, ще има изненада от имената

Част от водените у нас производства за корупция измежду политически фигури са под наблюдаване на Европейската прокуратура, което значи корист с европейски средства. Част от проблемите, които установяваме по пътищата също са в тази рубрика. Една част от инспекциите, които правим, ще бъдат докладвани на българската прокуратура, а друга – на европейската. Спектърът е много необятен – не приказваме за политици от една политическа мощ. Най-коректно е да бъдат оповестени самите обвинителни актове, когато се внасят в съда. Ще има изненада от съобщаването на имената “., съобщи пред БНР служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

„ Има следствия за некачествено строителство на пътища и ще има, тези инспекции ще продължат. … Тестваме задоволително огромни сектори от пътищата и това, което се открива, е смущаващо. Установява се липса на задоволително положен материал, неспазване на софтуерните правила, открива се, че част от инвестиции материал е фалшив “, коментира служебният министър на вътрешните работи.

По думите му обясненията, че дебелината на асфалтовата настилка е намаляла поради изхабяване, са „ нелепи и надали могат да подведат крепко мислещ човек “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР