Част от сграда в Пловдив ще бъде превърната в сладкарски

...
Част от сграда в Пловдив ще бъде превърната в сладкарски
Коментари Харесай

Отварят сладкарски цех в Кършияка

Част от постройка в Пловдив ще бъде превърната в сладкарски завод. Това излиза наяве от съобщение за инвестиционно желание изпратено до Регионална инспекция за опазване на околната среда Пловдив от вложителя К. Генов. 

Посочва се, че обектът ще бъде самостоятелен в завод за произвеждане на сладкарски произведения и склад за пакетирано кафе. Цехът ще бъде разположен на първия етаж в съществуваща четириетажна промишлена постройка на улица " Брезовско шосе " № 145, в Пловдив.

Инвестицията планува преустрояване на първия етаж на постройката. По-конкретно, планувани са складови пространства за предпазване на суровините, и пространства за разделна обработка на другите типове сладкарски произведения. Проектирани са и два броя хладилни камери-плюсова и минусова, къдсто ще се съхранява готовата продукция.
 Фирма
Фирма от Троян, с продажби и в Европа, откри нов завод за домакински текстил в Тетевен

В цеха са ситуирани 5 индустриални линии и са открити 60 нови работни места

От уведомлението излиза наяве, че в цехът ще бъдат създавани сурови бонбони, разнообразни типове сладолед, малотрайни сладкарски произведения (пасти, торти, кремове), както и трайни сладкарски произведения (кексове, мъфини, дребни сладки).

Предстои от екоинспекцията да извършат оценка на влияние върху околната среда (ОВОС), а също и преценка за евентуалната степен на негативно влияние на капиталовото предложение върху предмета и задачите на запазване на най-близката предпазена зона от Европейската екологична мрежа " НАТУРА 2000 " - BG0002016 " Рибарници Пловдив ".
 КОРАДО построява бояджийски завод за радиатори у нас
КОРАДО построява бояджийски завод за радиатори у нас

Планираното строителство е част от третия стадий на капиталовата стратегия

Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР